PAKİZE ERDOĞU ORTAOKULU ANA SINIFI OLARAK E TWİNNİNG PROJEMİZ STEP OF THE SCIENTIFIC PROCESS (BİLİMSEL İŞLEM BASAMAKLARI) UYGULAMAYA BAŞLADIK.

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Fatma Meral ÇAKIR koordinatörlüğünde Steps Of The Scıentıfıc Process( Bilimsel İşlem Basamakları)isimli e-Twinning projesi uygulanmaya başlamıştır.Projemizde Bilimsel İşlem Basamaklarının her adımını farklı etkinlik uygulamaları ile öğrettikten sonra,proje sonunda proje ortakları ile güncel bir sorun üzerine çalışıp Bilimsel İşlem Basamaklarını takip ederek çözüm yolları bulmaya çalışacağız.

20.12.2023 144

20-12-202320-12-2023