Pakize Erdoğu Ortaokulu

Vizyon: Zamanını kendi planlayan ve planını başarıyla uygulayabilen, iyi ve kötüyü ayıran sınırı kavrayan, geleceğe güvenle bakabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Kendi öz eleştirisini yapabilen, dürüst ve özverili çalışan, insan ilişkilerinde duyarlı ve saygılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 03.25
Servis Bilgisi: Okul Servisi Mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: BOCCE, FUTSAL, FUTBOL, MASA TENİSİ VE DART BRANŞLARINDA OKUL TAKIMLARI VARDIR. HALK OYUNLARI EKİBİ ÇALIŞMAKTADIR. ZEKA OYUNLARI GRUPLARI MEVCUTTUR. TİYTRO VE KORO ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006 PROJESİ, SIFIR ATIK, BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://pakizeerdoguortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Öveçler Mahallesi Kabil Caddesi Eski 4. Cadde No 6 06460 ÇANKAYA/ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Aşağı Öveçler Mahallesi Kabil Caddesi(Eski 4.Cadde) No:6 06460 ÇANKAYA/ANKARA

Ulaşım Otobüs ve dolmuşlar (Öveçler 4.Cadde dolmuşları) okulun önündeki duraktan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 km